Copyright © 2017-2020 Julianne Ottenbros - julianneottenbros.com - alle rechten voorbehouden

KVK: 72452889

BTW-ID: NL002383046B38

CAPTURE THE LOVE IN ALL

©Pascalle Olde Wieverink

Julianne

OVER MIJ

Hoi! Ik ben Julianne Ottenbros, 21 jaar en ik woon in een dorpje vlakbij Amsterdam. Ik studeer aan de Pabo. Ik fotografeer sinds een aantal jaar en heb daar heel veel plezier in! Als fotografe kan ik mijn twee passies combineren: fotograferen en werken met mensen. Ik ben oprecht nieuwsgierig naar jouw verhaal en vind het heel gaaf om het moment vast te mogen leggen, ongedwongen en natuurlijk, precies zoals het is! 

 

Ik hou van kleffe loveshoots, het vastleggen van peuterpuberbuien en gekke buien van (veelal 😉) volwassen mensen. Ik veer lekker mee met wat er gebeurd en leg het moment vast zoals het is, puur en natuurlijk. Ook vind ik het heerlijk als ik weer wat uit mag proberen met de camera; zo stap ik sinds een tijdje buiten mijn comfortzone en ben ik ook bezig met modellenfotografie! 

 

Een fotoshoot bij mij is hartstikke gezellig. Niets moet, alles mag! Ik sta open voor al jouw ideeën en als je het zelf even niet meer weet, coach ik je. Samen zorgen we er voor dat je prachtige foto's krijgt die weerspiegelen wie jij bent.
 

Volg mij op Instagram

@JulianneOttenbr