Copyright © 2017-2020 Julianne Ottenbros - julianneottenbros.com - alle rechten voorbehouden

KVK: 72452889

BTW-ID: NL002383046B38

CAPTURE THE LOVE IN ALL

Zoeken

De mommy-and-me-shoot van Brenda & Julia

Bijgewerkt: 17 apr 2018Het is alweer 3 jaar geleden dat ik voor het eerst naar het Japanse bloesempark in het Amsterdamse bos ging! Samen met Brenda ging ik foto's maken van Julia, toen nog een baby'tje van een aantal maanden oud. Het jaar daarop ging ik weer met hen mee om foto's te maken, dit keer van het hele gezin. Dit jaar was Brenda hoogzwanger en deden we een mommy-and-me sessie.


Brenda en Julia reden met mij mee naar de locatie en ik had onderweg steeds Julia in mijn achteruitkijkspiegel die enthousiast 'HAAAJOOOOOOW' aan het roepen was. Wat heb ik gelachen! Ik werd daar zo vrolijk van.


Het was nog even een tripje naar het park zelf toe, maar we dachten wel al: mooi, het is rustig! We begrepen ook vrij snel waarom het zo rustig was, want buiten dat het ijs- en ijskoud was, was er amper bloesem aan de bomen te vinden... Jammer! Gelukkig blijft het een mooi park, of er nou wel of geen bloesem aan de bomen zit.