Copyright © 2017-2020 Julianne Ottenbros - julianneottenbros.com - alle rechten voorbehouden

KVK: 72452889

BTW-ID: NL002383046B38

CAPTURE THE LOVE IN ALL

Zoeken

De newbornshoot van Mirre


Lieve Mirre,

ik wist al maanden dat ik jou mocht gaan fotograferen op één van de eerste dagen van je leventje. Voor mij zou het de eerste keer zijn dat ik een pasgeborene voor de lens zou hebben, maar jeetje wat had ik er zin in! Ik heb me zo goed mogelijk voorbereid. En toen, op dinsdag 10 april, kreeg ik een berichtje van je mama dat je geboren was. Ze vertelde me ook dat je inimini was.

De donderdag daarop mocht ik je eindelijk ontmoeten. Met je knuffelen en je fotograferen. Het was best een beetje onwennig hoor, ik moest nog even leren hoe ik je het beste kon optillen en neerleggen bijvoorbeeld. In de tijd dat ik bij jou thuis was, leerde ik ook wat van jouw babysignaaltjes op te pakken. Wanneer je het bijvoorbeeld een beetje koud kreeg, als je een beetje misselijk was of wanneer je honger had. Je hebt me al best veel geleerd hoor! En je mama zat trots op de bank.

Lieve Mirre, je hebt mijn hartje wel gestolen hoor... Ik kan niet wachten op alle mooie momenten die ik van jou en jouw familie mag vastleggen. En ik kan vooral niet wachten op het moment dat ik nog meer baby'tjes vast mag leggen, want ik vond dit zo superleuk!


Nu de geboortekaartjes door zo goed als iedereen ontvangen zijn kan ik eindelijk deze foto's met jullie delen!