Copyright © 2017-2020 Julianne Ottenbros - julianneottenbros.com - alle rechten voorbehouden

KVK: 72452889

BTW-ID: NL002383046B38

CAPTURE THE LOVE IN ALL

Zoeken

Happy ho ho ho and all that!

Normaal ben ik niet zo van de goede voornemens. Je weet wel, die afspraken die je met jezelf maakt en die vervolgens half januari al weer in de goot liggen. Toch triggerde een vraag van twee lieve fotomaatjes me om tóch eens na te denken of ik dan toch een goed voornemen kon bedenken voor mijn fotografie.De afgelopen tijd heb ik fotografiewise heel veel mooie dingen gedaan en geleerd. Ik noem een loveshoot van een superschattig koppel, nachtfotografie in Amsterdam en tijdens Glow in Eindhoven, een fotografiemeet met veel fotografen en modellen... Ik heb er enorm veel van geleerd. Daarom heb ik als voornemen voor mezelf en mijn fotografie om het allemaal wat serieuzer aan te gaan pakken! Vanaf volgend jaar ga ik kijken hoe ik het officieel kan maken en wat daar bij komt kijken. Rustig aan wat prijzen gaan uitrekenen, kijken wat mijn niche (een specifiek soort fotografie of mijn handelsmerk) is omdat ik op dit moment heel allround bezig ben, visitekaartjes ontwerpen én me waarschijnlijk aan gaan melden bij de KVK. Spannend! Maar ik heb er zoveel zin in. Op dit moment kan ik de fotografie gelukkig heel goed combineren met mijn studie. Op sommige momenten heb ik het druk met school en dan staat mijn fotografie dus op een lager pitje, maar ik kan mijn aandacht goed verdelen. Genoeg ontwikkelingen dus voor het aankomend jaar. Het meest kijk ik er nog naar uit om weer mooie fotomomenten met jullie te creëren én delen! Lieve lieverds, ik wil jullie via deze weg een heel fijn kerstfeest en alvast een gelukkig nieuwjaar wensen! Lach, feest, koester, wens, heb lief, droom en maak waar. Maak er wat moois van en geniet! Dat ik in het nieuwe jaar maar weer mooie, lieve en leuke momenten van jullie mag vastleggen! ❤️