Copyright © 2017-2020 Julianne Ottenbros - julianneottenbros.com - alle rechten voorbehouden

KVK: 72452889

BTW-ID: NL002383046B38

CAPTURE THE LOVE IN ALL

Zoeken

Stil zitten? Wat is dat?

Bijgewerkt: 8 sep 2018

Zo, het is alweer ik-weet-niet-hoe-lang geleden dat ik geblogd heb! En jeetje, wat voor leuke shoots heb ik ondertussen weer gehad, ik kan niet kiezen wat de leukste was.


PUPPYLOVE

In juni had ik een fantastisch leuke loveshoot met Andrea, Luuk en… puppy Charlie! De shoot vond plaats op en rond een (zeil)boot. Echt een superleuke locatie! Voor Charlie was dit de eerste keer dat ze bij de boot was en zo viel ze *ploep*, toch even met haar kontje van de vlonder zo het water in. Mevrouw was er totaal niet van onder de indruk, die schudde zichzelf even af en was vervolgens weer super vrolijk. Wat heb ik genoten van deze shoot!MEET ME IN UTRECHT

Ook in juni: twee supergezellige fotografiemeets! Het blijft zo leuk om met z'n allen op pad te gaan en te leren. Aan het einde van zo'n dag heb ik altijd veel meer ideeën om mee te shooten én er komen bijna altijd weer nieuwe samenwerkingen uit! Zie het als een cursusdag gemixt met een schoolreisje en dan krijg je deze meets! ;-)HEY GIRL, YOU'RE BEAUTIFUL INSIDE AND OUT

Eind juni kreeg Luna het verlossende woord: ze was geslaagd! Dat moesten we natuurlijk wel een beetje vieren en daarom gingen we tijdens golden hour shooten. Kijk eens hoe mooi ze is! <3BUN IN THE OVEN

Sanne was al bijna uitgerekend toen wij met het gouden uurtje gingen shooten. Er klonken herhaaldelijk kreten als ‘ik ben helemaal niet fotogeniek hoor!’, maar zeg nou zelf: ze is prachtig zwanger en écht wel fotogeniek! Aan het begin van mijn vakantie kreeg ik te horen dat hun baby’tje Rover er éindelijk was.WE ARE FAMILY

Rond juli stond ik stand-by voor mijn tweede newbornshoot. Dat is toch wel een beetje spannend hoor, ik gok stiekem altijd een beetje wanneer een baby’tje geboren zal worden als ik een zwangere fotografeer of een aanvraag voor een newbornshoot krijg…! Meestal zit ik er flink naast overigens, haha! ;-)

Uiteindelijk kreeg ik een berichtje dat de kleine Olivier geboren was. Toen hij 2 weken was, ging ik op bezoek en heb ik hem en de rest van het gezin op de foto gezet. En kijk eens wat een super lieve foto’s! <3BEACH BABY, BEACH BABY

Samen met collega Tim (www.instagram.com/tim_wouters89) werkte ik samen aan een droomshoot: op het strand tijdens golden hour. Kelly was ons prachtig model. Het shooten zelf was nog wel even link: zand en water kunnen je camera flink beschadigen en we hebben tot op onze heupen in de zee gestaan. Maar alles is goed gegaan en er zijn, al zeg ik zelf, prachtige foto’s uitgekomen!PS: Op 1 augustus fotografeerde ik de bruiloft van Brenda & Remco. Om alle leuke foto’s te showen, heb ik nog wel een aparte blogpost nodig! De volgende blog die dus verschijnt, gaat over de bruiloft.


PPS: Ik ben sinds 1 september in geschreven bij de Kamer van Koophandel! WOEHOE! Julianne Ottenbros Fotografie is dus écht een feit! :)